Twist Steam Carwash Experts

Onze teams van ervaren Twist cleaners staan zes dagen per week voor u klaar in onze wasstraat. Laat uw wagen, truck, driewieler of motor op ecologische wijze schoonmaken. Uw voertuig zal terug schitteren als een nieuwe en maak u vooral geen zorgen over het gebruik van schadelijke detergenten of onnodig waterverbuik. Met onze innovatieve stoomtechnologie gebruiken wij amper 2 liter water om uw complete voertuig aan te pakken. Het vuil zal als het ware van uw wagen smelten! Wenst u graag een offerte op maat voor uw bedrijf? Neem dan meteen contact op met onze klantendienst.

Onze standaard carwash diensten

Quick Wash

Het interieur of exterieur van uw wagen kraaknet gestoomd, waarna je meteen terug de weg op kan.

Complete Wash

Laat uw wagen ecologische wassen. Stoomreiniging van interieur, exterieur, velgen en luchtkanalen.

Motor Wash

Wij adviseren minstens één maal per jaar de complete motor ruimte vuil- en olievrij te stomen.

Dieptereiniging

Met een industriële dieptereiniging kan u allerhande vlekken laten verwijderen.

Extreem

Bij extreme vervuiling gaan we nog enkele stappen verder om uw wagen schoon te maken.

Lakbehandeling

Swirls, krassen en vlekken verwijderen we door simoniseren en polieren van het koetswerk.

Met of zonder afspraak

Hoewel het vaak druk kan zijn in onze wasstraat is het niet noodzakelijk een afspraak te maken voor een normale schoonmaakbeurt. Wil je echter zo snel mogelijk geholpen worden, dan adviseren wij om een afspraak in te plannen. Is het interieur van uw wagen danig vuil dat het noodzakelijk is een dieptereiniging uit te voeren dan is een afspraak maken wel noodzakelijk.
Bij een dieptereiniging van het interieur worden de wanden, tapijten en zetels zeer intens en veelvuldig gereinigd. Hierdoor kan een dieptereiniging soms enkele uren duren vooraleer we compleet klaar zijn met uw wagen. Het resultaat is weliswaar altijd verbluffend.

September 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Lekker fietsen in het centrum van Gent

Gent is een echte fietsstad! Dankzij het nieuwe mobiliteitsplan kan je in Gent genieten op de fiets. Wij hebben altijd 5 fietsen ter beschikking voor klanten die graag even een fietstochtje willen maken in het centrim van Gent. Op enkele minuten rijden ben je al in het centrum of neem de fietsroute rond de stad om lekker sportief te doen.

365 dagen per jaar een propere wagen!

TOP